Monday, April 9, 2012

.: 5 days before :.

salam n hye....

lama x update blog....
cumer bnyak baca blog jer...
especially blog Abg.Ben Ashari yang mengisahkan kehadiran org baru dlm life dye suami isteri iaitu Muhammad Qhaliff Iman...so sweet kan! to tell the truth, semenjak aq follow blog abg.ben, n follow tentang life dye n family dye...i feel like I wanna have a family. lebih2 lagi biler dye dah dpt baby...it just soooo sweet! Abg.Ben!saya jeles ngan abg!! but I am happy for you too...^_^

okeyh, this week adalah mggu yg paling crucial....y? sebab mggu nie aq akan menghadiri Majlis Konvokesyen aq kat PICC,Putrajaya..yeayyyy!!! so bnyak la bnda last minute nak buat.....nak apply cuti...tggu cuti approve...amik kasut....amik seluar.....beli baju....stokin....beg....perjalanan g sana....n bla bla bla bla.....

so mggu lepas dah setel beberapa perkara...so this week kene siapkan semua!haha!! ni baru nak uruskan dri sendri...mcm mana la nnty nak uruskan org lain lak kan...kih3....so dalam masa 5 hari, antara perkara yg aq kene buat :

  1. Amik resit Rasmi dari Cosmopoint,
  2. Amik seluar kat Jun Men,
  3. Amik kasut kat Pak Cik Jawa,
  4. Aplly cuti,
  5. Tunggu cuti Approve,
  6. Last call planning utk amik jubah,
  7. Last call budgetting.
so tu antara perkara yg dari last week aq dah simpan dlm pale......mgkin akan ada bnda yg last2 minute baru timbul....so aq harap aq akan be ready utk semuanya....A chaotic week need a chaotic ways!(bkan kene tenang ker?)haha....lantakla...aq cumer berharap semuanya akan perfect!aminnn! ^_^

1 comment: