Tuesday, February 5, 2013

Aku dan mereka2 !! ~~

salam n hye.....

utk kali nie...
aq nak jamu korang ngan gmbr2 jer.....


Introducing to u all Aku dan mereka2 !!! hehe...



ni adik beradik aku.....
as u can see, im the cutest!haha.. :p

yang ni sepupu2 aku...
(ni bru sebahagian,yang baby tu ank buah kiteorg semua!!)
dan aq akan gelarkan diri aq Uncle Long nnti....
or should I change it to Daddy Long? hurm~~~


yang ni lak BFF aku dari masa aku praktikal....
fren from then till now and forever !!!
2 single and 1 married....huhu


yang ni unik skit...dyeorg Cyber BFF aku....lebih bnyk spend masa sama2 dalam alam maya...
Facebook,Twitter and Whatsapp...
jarang jumpa x bermakna korang x leh rapat...
kiteorg dah buktikannya... ;)
tiga2 single...meh2...hehe




yang ni paling bnyk korang nmpk bergambar ngan aku....haaa....siap kene gosip lagi ko....
ni opismate aku merangkap kakak angkat aku hokay...
x yah la nak gosip2 lagi pasnie ea...
I single..(sttement!!)hahaha 





yang dua gmbr nie..adik angkat aku ngan mmber2 baik dia..
aku dah anggap mcm adik2 sendri dah memasing nie sbnarnya.
cuma yg official dia sorang jer la...kih3...
kalo lepak msti semua ada...kalo x,x ckup 'korum' org kata...
x ckup havoc gittew!! semua bawah umur k...jgn nak usha...huhu :p




okay this one I called it as my Experienced BFF
( my Best Buddy n Best Dude).....
3 single men with 3 different life but yet we be there for each other....



okay....
ni lah dia insan2 yang berada di keliling aku sekarang...
dalam susah....dalam senang...
dalam suka...dalam duka.....
Allah send them to me to help me go through my journey in this world.

untuk saling ajar mengajari....
untuk saling ingat mengingati.....
untuk sayang menyanyangi....
dan untuk disayangi dan dikasihi.....
untuk susah bersama...
untuk senang bersama....
whenever I felt that I am lonely,
they always make me remember that I always wrong...


It is hard to change what have been there for a very long time, 
but everything can be change with the 1st STEP.
Keep moving and most importantly have a very good support with you.....
Thanks for those who believe in me, lets make our future a better one than the past....
love you all always and forever....
May Allah bless us all.


apa yang aku mintak...semoga Allah perkukuhkan lagi persahabatan dan pertalian yang ada ini sampai bila2.....

aminnnn.... ^_^



this entry is my token of appreciation to them.
I have no wealth to give, but I always have my words.


5 comments:

Hustler said...

Ehem2!! Adik Angkat 1. Hahahaha :)

Rena Azrena said...

thanx sbb sudi b'kawan gan kite...jarak jauh bkn penghalang..semoga kekal selamanya !!!! :)

Rena Azrena said...

thanks sbb jd kwn kite !!! jarak bkn p'halang...mujur le ade wassap,FB, tweet2..hihi...semoga kekal selamanye...amin !!!!

EnJeru Rashid said...

nas : haa....pilih2....nak yg mna?haha


rena : ur welcome....n thanx to u gak.....we proof that miles is not a obstacle.. :)

Hustler said...

Hahahahaha.... BAgi la mana2 sebijik dua, wakakakak